TICOhuis – Stichting TICO

Stichting TICO regelt huisvesting en bevordert het welzijn van bewoners in het TICOhuis.

Oosterhout

TICOhuis – Stichting TICO

De Stichting TICO heeft als doel het regelen van huisvesting en de zorg op maat voor jonge mensen met een verstandelijke beperking, en ook het bevorderen van het welzijn van de bewoners in het TICOhuis.

TICO staat voor ‘Thuis In Centrum Oosterhout’. Voor dit doel huurt de Stichting een pand dat momenteel nog omgebouwd wordt tot een woon-/zorgcomplex. Deze jonge mensen krijgen hiermee de mogelijkheid om te wonen en te werken in het centrum van een stad om zo onderdeel te kunnen zijn van de samenleving.

Projectaanvraag: Meubilair

Voor het inrichten van de gemeenschappelijke ruimtes, wasserettes en slaapwacht heeft de Stichting een aanvraag ingediend. VINCI Foundation sponsort een deel van het meubilair en huisraad.

Sponsor Bart Schellekens:
“Ik ben er trots op dat VINCI Foundation NL het TICOhuis heeft ondersteund. Dankzij deze ondersteuning is het voor 16 jong volwassenen met een verstandelijke beperking mogelijk geworden om zelfstandig te kunnen wonen in het centrum van Oosterhout. Het voelt enorm goed dat VINCI met de VINCI Foundation laat zien dat zij ook maatschappelijk betrokken is en eigen medewerkers ondersteunt bij het realiseren van dit soort bijzondere projecten.”

Sociale integratie