"Fijn dat ik een steentje kan bijdragen bij de VINCI Foundation!"

“Omdat ik als HR Business Partner al eerder betrokken ben geweest bij aanvragen, kan ik effectief een steentje bijdragen aan het optimaliseren van het aanvraagproces. Zo is op basis van ervaringen op de werkvloer de projectcheck ontwikkeld. Hiermee kunnen medewerkers al snel zien of hun project kans maakt op ondersteuning vanuit de VINCI Foundation.”

Daphne Dekkers is HR Business Partner bij Actemium en selectiecommissielid van de VINCI Foundation.

“Als HR Business Partner word ik wel eens gevraagd om mee te denken bij het indienen van een aanvraagformulier van de VINCI Foundation. Een van mijn eerste ervaringen met de VINCI Foundation was het project van Stichting Het Werk(t). Harry vroeg me om met hem mee te kijken voor de stichting en ik ben toen ook daadwerkelijk mee geweest op locatie. Toen begon het voor mij nog meer te leven én te kriebelen. Tijdens het bezoek aan Stichting Het Werk(t) werd ik direct geraakt door het enthousiasme van de vrijwilligers en het mooie initiatief. Zo leuk om dat van dichtbij mee te mogen maken!”

Daphne werd samen met Harry sponsor van het project voor Stichting Het Werk(t) en heeft zo vanuit een andere hoek het volledige proces met de VINCI Foundation meegemaakt. Door haar betrokkenheid en ervaringen vanuit haar rol als HR Business Partner was zij ook een aanwinst voor de selectiecommissie. “Toen ik werd gevraagd voor de selectiecommissie hoefde ik daar eigenlijk niet over na te denken. Geweldig dat we ons met onze organisatie inzetten voor anderen, daar ben ik een trots onderdeel van. Doordat ik enerzijds vanuit mijn rol als HR Business Partner mee krijg waar men tegenaan loopt bij het invullen van het aanvraagformulier, en anderzijds als selectiecommissielid kan meedenken over het optimaliseren van het gehele aanvraagproces, kan ik effectief een steentje bijdragen. De projectbezoeken die ik daarnaast mag doen zijn echt een cadeautje!”