Stichting Clientfonds ’s Heeren Loo

Stichting Cliëntfonds van 's Heeren Loo helpt mensen met een beperking om op sociaal én werkgebied te integreren

Amersfoort

Stichting Clientfonds ’s Heeren Loo

’s Heeren Loo is een zorginstelling die zich al ruim 130 jaar inzet om mensen met een verstandelijke beperking van goede zorg, begeleiding, ondersteuning en behandeling te voorzien. Om te zorgen dat cliënten extra kwaliteit van leven ervaren, worden leuke dingen georganiseerd.

Stichting Cliëntfonds van ’s Heeren Loo zamelt geld in om pleziere, ontspannende en uitdagende activiteiten voor de cliënten te kunnen organiseren. Op deze manier krijgen de cliënten de kans om meer onderdeel te worden van de maatschappij.

Projectaanvraag: Outfits voor de Voetbalwerkplaats

Axians collega Thierry Lamain diende een aanvraag in bij de VINCI Foundation om deze mooie stichting te ondersteunen met voetbaltenues voor de Voetbalwerkplaats. Dit is een dagbestedingslocatie met wel een heel uniek concept. Mensen met een beperking zijn hier verantwoordelijk voor het terreinonderhoud en krijgen hier voetbaltraining. Een mooie combinatie van sociale integratie en de de mogelijkheid om te werken: mensen leren een vak in de praktijk en maken daarnaast deel uit van een club. Dankzij de aanvraag van Thierry kunnen de mannen in frisse, nieuwe voetbaloutfits worden gestoken en wordt het gevoel om ergens bij te horen extra versterkt.

Sponsor: Thierry Lamain

Integratie naar werk