IntermeZZo

IntermeZZo in Zwolle kan door podcasts meer mensen ondersteunen om de regie op het leven met kanker te hervinden.

Zwolle

IntermeZZo

IntermeZZo is een nazorgcentrum voor mensen met kanker én hun naasten. Deze organisatie ondersteunt mensen om de regie op het leven met kanker te hervinden. Dat gebeurt in de vorm van workshops, cursussen en allerlei activiteiten ter ontspanning, individueel of samen met anderen. Het doel is dat mensen na verloop van tijd zelf beter de draad van het leven met of na kanker kunnen oppakken.

Projectaanvraag: Podcasts ontwikkelen

IntermeZZo zoekt steeds naar nieuwe manieren om aan te sluiten bij wat mensen nodig hebben en wil ook podcasts inzetten. Daarin horen mensen gesprekken van lotgenoten over allerlei zaken waar je tegenaan loopt als je met kanker te maken hebt. Door de podcasts kan de organisatie meer mensen ondersteunen.

Sponsor Heidy Domine:

“Door gesprekken met lotgenoten heb je de kans om vrijblijvend te praten over allerlei zaken waar je tegenaan loopt. Je herkent veel van elkaar. Herkennen en erkennen helpt echt. Toen ik hoorde van de wens om podcasts in te gaan zetten om meer mensen te ondersteunen, dacht ik gelijk aan de VINCI Foundation. Super dat dit project wordt ondersteund.”

Maatschappelijke betrokkenheid