Dress for Success

Goed gekleed en met zelfvertrouwen scoor je beter in een sollicitatiegesprek. Dress for Success maakt het mogelijk.

Amsterdam

Dress for Success

Een mooie, nieuwe passende outfit geeft je zelfvertrouwen. Heel belangrijk voor een goede eerste indruk bij een sollicitatie. Vrijwillige stylistes van Dress for Success nemen de tijd om cliënten persoonlijke kleding- én sollicitatieadviezen te geven. Het belangrijkste dat ze doen is mensen zelfvertrouwen geven. Met succes! In 2019 verzorgde Dress For Success 1.100 kledingsessies. 70% van de cliënten van Dress For Success vindt na de kleedsessies werk. Een groot deel komt uit de bijstand of onder de armoedegrens vandaan en kreeg zicht op financiële zelfstandigheid.

Projectaanvraag: ICT-middelen

Dress for Success deed een aanvraag voor ICT apparatuur, die ervoor hebben gezorgd dat zij een goede ICT-infrastructuur hebben kunnen opzetten. Hierdoor neemt de administratie een stuk minder tijd in beslag en kunnen de vrijwilligers veel meer mensen helpen.

Sponsoren: Frank Verhoog en Timon Faber

Frank Verhoog: “Dress for Success maakt echt het verschil voor mensen om weer de arbeidsmarkt op te komen. Timon en ik ondersteunen samen de vrijwilligers. Zo kunnen ze hun klanten nog meer sollicitatietips en zelfvertrouwen meegeven. Hier krijgen we echt energie van.”

Integratie naar werk