Dress for Success 2020

Dress for Success helpt mensen met goede kleding en persoonlijke adviezen om weer op de arbeidsmarkt te komen.

Amsterdam

Dress for Success 2020

Een mooie, nieuwe passende outfit geeft je zelfvertrouwen. Heel belangrijk voor een goede eerste indruk bij een sollicitatie. Vrijwillige stylistes van Dress for Success geven de cliënten persoonlijke kleding- én sollicitatieadviezen. Het belangrijkste dat ze doen is mensen zelfvertrouwen geven.

“Door de Coronacrisis verwachtte Dress for Success een toename van klanten. Ook gaat ze met de gemeente Amsterdam en UWV een pilot draaien om doorstroom vanuit de WW-uitkering naar de bijstand te beperken. Om deze toename aan te kunnen moet Dress for Success coronaproof kunnen werken. Daarvoor dienden we een aanvraag in bij VINCI Foundation NL”, vertelt Frank Verhoog, samen met Timon Faber sponsor van dit project.

Projectaanvraag: schermen en spiegels

“Door de bijdrage van VINCI Foundation NL konden we weer starten met de reguliere dienstverlening. De winkel werd uitgerust met spatschermen op de balie en bureaus, en twee verrijdbare passpiegels. Om de klantengroei aan te kunnen, was dit nodig voor klant en medewerker om veilig te kunnen werken. Inmiddels hebben we nog veel meer mensen veilig kunnen helpen naar financiële onafhankelijkheid”, zegt Corinna Koekenbier van Dress for Success.

Sponsoren: Frank Verhoog en Timon Faber

Solidariteitsinitiatief COVID-19