VINCI Foundation NL bestaat 10 jaar!

Dit werd gevierd met sponsoren die zich in de afgelopen jaren hebben hardgemaakt voor één van de prachtige projecten die de VINCI Foundation NL heeft ondersteund.

Algemeen

15 mei 2024

VINCI Foundation NL bestaat 10 jaar!

Al 10 jaar zet de VINCI Foundation NL zich in om een bijdrage te leveren aan een betere samenleving. Dit kan ze doen door de inzet van medewerkers van de VINCI bedrijven in Nederland. Dankzij deze 57 medewerkers, onze sponsoren, is de VINCI Foundation NL de afgelopen 10 jaar in staat geweest om 54 prachtige projecten te ondersteunen. Reden genoeg om dit jubileum juist te vieren mét deze sponsoren!

En dat deden we op een manier die past bij ons past. Door de handen uit de mouwen te steken bij Stichting de Peerdegaerdt, één van de projecten die in 2023 werd ondersteund. Met sponsoren, leden van de selectiecommissie en het bestuur hebben we ons steentje bijgedragen om mee te helpen aan het onderhoud op het landgoed onder begeleiding van vrijwilligers. We werden aan het werk gezet met verschillende activiteiten zoals tomatenplanten spenen, slakken vangen en het opknappen van gereedschap. We kijken terug op een mooie viering van ons jubileum!

Nogmaals bedankt aan alle sponsoren voor hun bijdrage: het aandragen van mooie initiatieven én hun inzet tijdens de viering bij Stichting (Be)leef de Peerdegaerdt.