De regie op leven met kanker terug te krijgen is het doel

Heidy Domine diende met succes een aanvraag in voor podcast apparatuur, waarmee IntermeZZo mensen met kanker en hun naasten dichter bij elkaar kan brengen.

Projectnieuws

14 oktober 2021

De regie op leven met kanker terug te krijgen is het doel

Dat IntermeZZo een mooie organisatie is met een warm hart voor mensen bleek opnieuw tijdens onze ontmoeting in Zwolle met Corine den Hollander. Hilbrand Brands, Omexom business unit manager, reikte de VINCI Foundation cheque uit en zette Heidy Domine, werkzaam bij Omexom en sponsor van dit project, in het zonnetje met bloemen.

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. IntermeZZo ondersteunt mensen om de regie op het leven met kanker te hervinden. De vorm van ondersteuning kan zijn workshops, cursussen en allerlei activiteiten ter ontspanning, individueel of samen met anderen. Doel is dat mensen na verloop van tijd zelf beter de draad van het leven met/na kanker kunnen oppakken. IntermeZZo zoekt steeds naar nieuwe manieren om aan te sluiten bij wat mensen nodig hebben en wil ook podcasts inzetten. VINCI Foundation NL ondersteunt met plezier deze aanvraag.

‘Door gesprekken met lotgenoten heb je de kans om vrijblijvend te praten over allerlei zaken waar je tegenaan loopt. Je herkent veel van elkaar. Herkennen en erkennen helpt echt. Toen ik hoorde van de wens om podcasts in te gaan zetten om meer mensen te ondersteunen dacht ik gelijk aan de VINCI Foundation. Super dat dit project wordt ondersteund’.