"De passie en het enthousiasme van mensen raken me het meest"

“Vrijwel vanaf het begin van de VINCI Foundation NL ben ik als selectiecommissielid betrokken geweest. In mijn privé leven ben ik aangesloten bij een Lionsclub, dus me inzetten voor anderen doe ik graag.”

Erik Warmink is Algemeen Directeur bij Van der Linden en Veldhuis en selectiecommissielid van de VINCI Foundation.

“Wat ik leuk vind aan de VINCI Foundation zoals het hier in Nederland is geregeld, is dat er aan medewerkers wordt gevraagd om projecten in te dienen. Al op de introductiedag worden (nieuwe) collega’s enthousiast gemaakt over de VINCI Foundation en we zien dat dit naast regelmatige updates naar al onze medewerkers heeft geleid tot een toename van het aantal projectaanvragen.

Als selectiecommissielid is het erg leuk om op projectbezoek te gaan en de mensen achter een stichting te spreken. Dat in combinatie met het enthousiasme van onze collega’s die voor het project als sponsor optreden is geweldig. Ik spreek collega’s tijdens een projectbezoek of ondertekening en het is dan altijd heel bijzonder om te horen waarom zij zich zo graag inzetten voor de betreffende stichting of hoe zij ermee in aanraking zijn gekomen. Ik hoop dan ook dat er in de toekomst een project ondersteund zal worden dat door een medewerker van Van der Linden & Veldhuis is ingediend.”